Minäkuva® yksilölle

Minäkuva® -taidepajassa sinä osaat! Verkkokurssilla pääset kokeilemaan maalausta helposti ja syventämään itsetuntemustasi. Tuhannet Minäkuva®:n maalanneet ovat ottaneet menetelmän kautta askeleen kohti omaa luovuutta ja oivaltaneet, että maalaaminen on kivaa. Minäkuva® sopii aloittelijalle ja kokeneelle maalaajalle. Mitään aiempaa kokemusta et tarvitse – uteliaisuus omaa itseä, abstraktia maalausta ja luovuutta kohtaan riittää. Lopputuloksena on abstrakti taideteos, joka on sinun näköisesi.

Minäkuva® yksilölle kurssi soveltuu sinulle, joka haluat maalata omassa rauhassa omassa tilassasi. Opiskele verkkokurssin materiaali, ota kuppi kahvia tai teetä ja maalaa! Unohda muu maailma hetkeksi ja keskity sinuun itseesi. Nauti taiteesta ja omasta ajasta ilman paineita!

Minäkuva® yksilölle verkkokurssi sisältää:

  • Minäkuva®-menetelmän opettelun
  • Miten Minäkuva®-menetelmää voi soveltaa yksin maalatessa, itsetuntemuksen laajentamisessa ja taiteen harrastamisessa
  • Akryyliväreillä maalaamisen
  • Siveltimien ja muiden työvälineiden käytön ja huoltamisen
  • Muut tarvittavat tiedot yksin toteutettavaan taidepajaan
  • Oman Minäkuva®-valokuvan ottamisen perusteet
  • Henkilökohtaisen lisenssin Minäkuva®-maalaamisen elinikäiseen käyttöön

Minäkuva® yksilölle lisenssi sisältää taidepajan toteutuksen henkilökohtaisesti yksin. Se ei anna oikeutta ohjata taidepajaa muille, jakaa tietoa muille tai myydä taidepajaan ohjausta toisille tai kolmansille osapuolille. Minäkuva® yksilölle lisenssi on kertaostos ja se on käytettävissäsi elinikäisesti.


* Lisenssi on aina henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää.