Henkilökohtainen ohjaus

Haluaisitko tilata henkilökohtaisen ohjauksen Minäkuva® -taidepajaan? Tai oppia itse ohjaamaan Minäkuva® -menetelmällä taidepajoja?

Toteutan räätälöityjä taidepajoja ja ohjauksia.

Minäkuva® -taidepaja sisältää:

Opastan maalausprosessin alusta loppuun. Dokumentoin maalaustapahtuman valokuviksi ja lopuksi otetaan kasvopotretti teoksen kanssa. Käymme myös avointa keskustelua väri ja muoto valinnoista, mitä ne mahdollisesti kertovat tekijästä. Akryyliväri kuivuu noin 20 minuutissa, jonka jälkeen teoksen voi viedä mukanaan.

Mitä taidepaja sisältää?

  • MINÄKUVA® toteutetaan lähtökohtaisesti Mikkelissä taidegalleria GalleriArissa, Kasarminkatu 3. Ohjauksen voi myös tilata kotiin, koululle, työpaikalle tai vaikkapa mökille. Koituneesta matkasta veloitan normaalin kilometrikorvauksen.
  • 1 – 2 tuntia maalaamista ja valokuvausta, riippuen ryhmän koosta ja siitä, miten sivellin ja juttu luistaa.
  • 81 x 100 cm tai 54 x 65 cm maalauspohjan.
  • Käytettävät akryylivärit ja työvälineet.
  • 6 kappaletta kuvatiedostoja maalaamisesta sähköpostiin
  • Yhden kuvatiedoston valmiin teoksen kanssa kuvatusta MINÄKUVA®:sta sähköpostiin.

Kenelle taidepaja soveltuu?

MINÄKUVA® tuo esiin jokaisen luovan puolen. Ohjaus soveltuu kaikille nuoresta vaariin. Osallistua voi yksin, kumppanin tai kavereiden kanssa yhdessä. Soveltuu myös yritysten, työyhteisöjen ja järjestöjen työhyvinvointia edistäviin tapahtumiin.

Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita.

Ole hyvä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot:
Anna-Katri Hänninen

[email protected]

0452568399