Minäkuva® yhteisölle

Kurssi tulossa keväällä 2021!

Minäkuva® -yhteisöohjaajat

Minäkuva® -taidepaja on kaikille sopiva työkalu itsetuntemuksen syventämiseen maalaustaiteen keinoin. Minäkuva® ohjaaja -verkkokurssi tarjoaa sinulle välineet taidepajan vetämiseen yhteisössäsi. Taidepaja on suunniteltu tuottamaan onnistumisen elämyksiä kaikille aiemmasta maalauskokemuksesta riippumatta. Minäkuva® -menetelmä vahvistaa tekijän käsitystä itsestä ja omasta luovuudesta. Taidepajassa maalataan abstrakti taulu akryyliväreillä.

Minäkuva®-taidepajan ohjaus soveltuu esimerkiksi:

 • Opetustyöhön, kouluille
 • Ohjaustyöhön
 • Nuorisotyöhön
 • Hoitotyöhön
 • Vanhustyöhön

Minäkuva® yhteisölle verkkokurssi soveltuu myös työorganisaatioiden sisäiseen käyttöön. Minulla on käynyt eri yritysten, organisaatioiden, järjestöjen ja julkisensektorin työryhmiä taidepajaohjauksessa osana työhyvinvointia. Ei ole ammattialaa, mihin tämä ei soveltuisi. Ohjauksessa on käynyt myös insinöörejä sekä jopa autokauppiaita! Tämä on esimerkiksi erinomainen tapa nostaa työyhteisön ryhmähenkeä ja tutustua työtovereihin uudella tavalla. Minäkuva®-taidepajassa tulee keskusteltua sellaisia asioita, mitä ei välttämättä jutella kahvitauolla pöydän ääressä. Tämä menetelmä soveltuu myös organisaatiomuutosten käsittelyyn työyhteisössä.

Minäkuva® yhteisölle verkkokurssi sisältää:

 • Minäkuva®-menetelmän periaatteet ohjaamisen näkökulmasta
 • Miten Minäkuva®-taidepajan ohjausta voi soveltaa omassa ohjaustyössä
 • Teoreettista tukea menetelmän ohjaamiseen
 • Akryylivärien käytön perusteet sekä työvälineiden käytön perusteet
 • Lukusuosituksia, kirjallisuutta menetelmän ja ohjaustyön tueksi
 • Minäkuva®-valokuvan (lopullinen valokuva tekijästä ja teoksesta) ottamisen perusteet
 • Minäkuva®-ohjauksen lisenssin yhteisön käyttöön yhdelle tai useammalle henkilölle yhdeksi (1) vuodeksi

Minäkuva® yhteisölle lisenssi sisältää oikeuden ohjata taidepajaa yksilöille sekä ryhmälle. Se ei anna oikeutta jakaa verkkokurssin materiaalia eikä myöskään myydä taidepajaohjausta toisille tai kolmansille osapuolille. SUOMEKSI: Saat ohjata menetelmällä taidepajoja omassa yhteisössäsi siten, ettet pyydä osallistujilta ohjauksesta rahaa vastineeksi. Minäkuva® yhteisölle lisenssin tulee lunastaa organisaatio, joka hallinoi lisenssiä. Organisaatio päättää siitä, kuinka monelle henkilölle organisaation sisällä lunastetaan oikeus Minäkuva®-menetelmällä ohjaukseen työssään. Kaikki Minäkuva®-lisenssit ovat ajallisia lisenssejä. Lisenssi on voimassa yhden (1) vuoden siitä päivästä eteenpäin, kun se on ostettu. Yksi ohjaaja saa menetelmää toteuttaa ohjaustyössään niin monen ihmisen kanssa, kuin vain haluaa ja pystyy. Siihen ei ole rajoitetta.

Esimerkiksi: Organisaatio on koulu. Koulu ostaa vuoden lisenssin ja verkkokurssin opettajalle tai opettajille, jokaiselle oman henkilökohtaisen oikeun toteuttaa Minäkuva®-taidepajoja työssään.

* Lisenssi on aina yhteisökohtainen, eikä sitä voi siirtää.

Miten Minäkuva® toimii?

 • Ryhdy ohjaajaksi
 1. Osta Minäkuva® -ohjaajakurssi verkkokaupasta
 2. Hanki ryhmille maalausvälineet verkkokaupastamme tai lähimmästä taidetarvikekaupasta. Kumppanina saat alennusta taidetarvikkeista.
 3. Opiskele Minäkuva® -ohjaajamateriaalit verkkokurssilla
 4. Levitä taiteen tekemisen ja minuuden kokemisen iloa Minäkuva® -taidepajassasi!
 5. Jaa kokemuksia somessa @minakuva.taide #minäkuvataide @memage.art #memageart